30 september

Hej!
Snacka om att jag har varit ute och rört mig den här helgen, eller veckan kanske man ska säga ..
torsdag, idrottsdag
fredag, cykla runt hela täby
lörda, innebandy träning
sönda, innebandy match + träna på friskis&svettis
Jag måste säga att jag är enormt stolt över mig själv.
Annars under helgen så har jag varit och shoppat nya skor. De blev ett par lite lägre svarta boots, ett par högre vinterstövlar och ett par finare svarta pumps. Alla från skopunkten.
Nu ska jag berätta lite mer detaljerat om cykelturen i fredas.
Mimmi, Hedvig och jag möttes utanför skolan. Alla i förda i cykelhjälm (man fick IG om man inte hade de..) tre små vackra svampar då helt enkelt. Sedan cyklade vi i en helt timme till Täby kyrkby vilket var väldigt jobbigt. När vi var framme vid Täby kyrka så visar det sig att det är begravning, hm, vakmästaren kallade Marlizia för jävla kärring, bra sakt där vaktis.. Så vi fick gå på utsidan och fota litegranna, och sedan kom Gunnilla och klagade på våra cyklar inne på kyrkogården, jag kan fortfarande se hennes uttryck när hon ser cyklarna, fullutrustad med hjälm och hela paketet stod hon och glodde, haha.
Sedan cyklade vi vidare till Jarla Bankes bro, till en besvikelse trodde jag att det skulle vara en bro också, men icke, det var en grusgång med två runstenar i början, jag kände mig lite blond..
Efter "bron" blev det Båtmanstorpet, som var stängd, lyckat? men vi fick i alla fall se ett mini hus i trä, om de nu var så mycket att se.. Sedan bar det av till nästa station, prästgården eller något sånt, som nu mera var ett hem för handikappade, väldigt skumt.. Och för att hitta information om gården fick vi gå under elstängsel och genom hagar med ormar och hästskit, inte så trevligt.
Efter det blev det ett antal gravfält, och någon gård som jag inte kommer ihåg namnet på..
De var allt i Täby kyrkby, nästa var Näsby Park, vi följde snällt efter Gunilla och Marlizia när vi efter en lååång skön nerförs backe kom på att detta inte var vägen till Näsby Park, utan till skavlöten, tack för den Gunilla och c.o, så vi fick knalla upp för uppförsbacken och cykla vidare..
När vi äntligen kom till Näsby slott säger Niklas J att slottet hade flyttats till Skåne för en vecka sen, jag blir helt paff och börjar grubbla på varför och att det måste finnas någonting kvar av slottet ju, att vi alltid kommer försent, när jag inser att det bara var jag som gick på Niklas skämt och hur dumt det låter att flytta ett slott.
Nu blir man sådär efterklok och tänker på hur dum jag är .. haha.
Efter det cyklade jag hem igen och tog det bara lugnt, jag överlevde den dagen också.
Kram kram, Elin


28 september

Hej alla glada!
Idag har jag varit väldigt aktiv, har cyklat runt i hela Täby. Vi började kl: 09.00 och jag kom hem kl: 15.10, snacka om heldag på cykeln. Snacka om att jag har ont, överallt.
Men nu måste jag gå, hinner kanske skriva ett snabbt inlägg ikväll, annars blir det imorrn ..
Puss & kram


kväll

JAG HAR SKAFFAT comviq kompis, Ä N T L I G E N !
så nu kan jag stolt be alla som jag känner på något sätt att skriva om de vill ha mitt nya nr ..
Annars så har jag kollat på idol, fast jag orkade inte kolla efter ett tag. Men måste bara säga att Anastasia var grymt bra idag, hon sjöng rakt in i hjärtat. Annars är min stora favorit Amanda, men henne glömde jag att kolla på idag.
Och till dig hedvig, när du läser detta, jag älskar dig vännen min <3

27 september, eftermiddag

Det blev visst så att jag satte mig framför datan när jag kom hem, som alltid. haha, men jag SKA göra läxor sen, tror jag..
Idag har vi haft fridrottsdag, och jag har cyklat över en mil (!) plus att jag har sprungit 12 varv runt en bana, och ett varv var 800 m, detta tillhör verkligen inte vanligheterna, och jag kommer ALDRIG göra om detta, hmm..
Och mitt när jag var där och höll på att dö av att vara så trött, så kom jag och tänka på mimmi som slapp hela idrottsdan och fick gå hem kl 11.05, och då blev jag så sur att jag orkade lite till, bra va? :)
Men slit lönar sig, vår klass vann av hela högstadiet, *stolt*
Annars är det grymt bra, nu ska jag gå och göra läxor, buhuu,
med en trött hälsning, från elin


27 september, morgon

God morgon alla morgonpigga, tack och lov så överlevde jag natten.
Idag ska jag till skolan, och vi ska på skoljoggen .. ingen kommentar om hur jag bara läängtar tills jag ska springa.. I alla fall, efter denna vackra dag så ska jag öva på prov in princip hela dan, engelska och so prov, + en so uppsats, kan livet kännas bättre på den fronten?
Fast om jag det ska säga sanningen så kommer jag sitta inne på datan hela eftermiddan, som jag vanligtvis gör.
Ni märker säkert vilket jag gör, håll utkik efter flera inlägg..
Ha det bäst, Elin

26 september

Jag svär att jag aldrig kommer att klara denna natten. Okej, jag ska ta det från början istället. Dagen började med att jag vaknade och hade sovit ungefär sådär 5 timmar, ögonen sved, men jag pallade mig upp i alla fall. Sedan var det skola (jippie) naaat, och såklart väntade det maassor med roliga lektioner, bland annat med marlizia .. hm, varför är det just jag som har henne varje dag i skolan, jag förstår inte helt ärligt hur jag står ut med henne, ska nog allvarligt fundera på att skaffa mig öronproppar som ligger i fickan.. ingen dum ide.
Men sedan efter denna vackra skoldag bestämde jag att jag skulle följa med mimmi till stallet och träffa hennes lim-erik. Jag tror att alla normala människor fattar att ballerina skor inte tillhör ett stall, så de var bara att kasta sig upp på cykeln, cykla det fortaste jag hade hem, springa runt i huset och rota överallt, men jag hann, grattis elin!
Sedan kastar jag mig på cykeln igen och cyklar allt var jag har igen, observera igen, det händer inte ofta att jag skyndar mig alltså .. Och när jag kommer till skolan så går inte bussen 55 utan 16 över, här har man kört race och så har man gått om tid, men aja, vad gör man inte för att hinna med en buss?
Tillslut kom då jag och Mimmi till stallet som planerat, och efter ett tag så ringer jag min moder och hon säger att jag har hundkurs, så det var bara att rusa hem igen då, lyckat va?
Men aja, jag märkte att det rann väldigt mkt i mina ögon, och jag snorade, hmm, vad beror de på? nej nej nej, jag är inte allergisk övertygade jag mig själv, men när jag har suttit på tåget alldeles för länge, trampat på cykeln  hem så när jag kommer hem så kan jag helt enkelt inte andas med näsan, mysko ..
Min pappa säger att jag är nog allergisk mot hästar, tack så mycket för den genen fadern min.
Så nu hoppas jag att ni förstår varför jag inte kommer att överleva denna natt, eftersom jag kommer att sova med öppen mun, vakna varje timme och inte få ta nässpray (för de har min mamma förbjudit mej eftersom jag har missbrukat det de senaste 15 dagarna..) så gode gud, i marlizias håriga armhålor, låt mig klara natten, amen och sånt dära. Jaja, nu måste jag gå, snor snor på er
med väldigt roliga hälsningar, elin


15 september

Idag har jag gjort en hel del saker. Varit på hundutställning och varit med TA med hennes häst Polly. JAG HAR HOPPAT ÖVER ETT 60 CM högt hinder, och jag som aldrig ens har tagit en endaste ridlektion, är jättestolt över mig själv (!). Vi red då lite och gav henne mat och sådär, you know ..
Sen så åkte vi och mötte mamma, pappa, IV och MA och käkade på pizzeria, väldigt gott :D
nu ska jag nog sova, man blir verkligen trött av att vara ute en hel dag, godnatt från ED

14 september

Hej alla glada!
Idag har jag varit i skolan, haft lektioner, inte allra minst F Y S I K, bara namnet får mig att rysa. Varför har man ens fysik? Det är så hiiimla tråkigt att det finns inte. Men jag överlevde i alla fall den dagen också, tack och lov.
Det är fredag (!) och jag har inte sådär väldigt roligt. Så därför tänkte jag ändra lite på min design på bloggen, ni får gärna kommentera hur det blev, bra/dåligt.

Med nöje, ED

Skoldagen

Idag gick jag till skolan.
Vi började med att ha rättegång i morse, två timmar. De va verkligen hur tråkigt som helst. De handlade om en man som hade kört onykter och så, två timmar för ingenting, snacka om slöseri med tid!
Sen så gick jag, TAP, ML och SS och åt på donken. Och sen så gick vi runt i affärer och så, men sen va vi tvungna att åka tillbaka till skolan för att ha textilslöjd, helt onödigt. Men TAP och ML hade köpt en helium ballong, det lät verkligen helt SJUKT roligt, så nu har jag typ träningsvärk i magen av allt skratt, *lucky me*
Juste, och jag såg ett par ursnygga vinterskor på nilsons som jag bara MÅSTE ha, ett par svarta lite mer stövel aktiga med härligt fusk skinn överallt inuti, jag måste åka och kolla med mamma alltså, och de kostar bara 450 kr, JAG MÅSTE HA DEM!
ha en fortsatt bra dag gott folk

Och sen bara måste jag lägga in en så himla söt bild på engelsk springer spaniel valpar (har två vuxna själv)


12 september, morgon

Solen skiner idag,
Och jag ska till skolan. Eller till skolan ska jag inte nu på morgonen, jag ska till tingsrätten och kolla på rättegång,
grov rattfylla. Men liksom hur roligt låter de? Jaja, sen så får vi ledigt i några timmar, tror jag spenderar dem på att äta på donken eller något liknande, sen åka hem och slappa. För sen ska jag tillbaka till skolan för att ha elevens val textilslöjd, det känns väldigt onödigt, men så är livet ..
Så nu ber jag till gud att mitt roslagsbanetåg inte är försenat, för jag vill inte stå och frysa i onödan på roslagsnäsby station. Sen så möter HH upp mej vid Djursholms ösby, och har jag tur så sitter redan MZ på tåget när jag kommer på. Jadu och sen ska vi samlas vid "rulltrappan" vid Östra station, hm, finns det bara en rulltrappa där? jag menar, hur ska man veta vilken rulltrappa det är? helt sjukt. Men aja, det går säkert jättebra.
Jag bara måste berätta vad mina fickor kommer att innehålla. haha,
nässpray, nyklar, mobil, busskort, pengar, täckstift och lypsyl.
Men nu måste jag kila innan pappa märker att jag inte är inne på "schoolsoft" ha ett bra liv!

Mode

Här kommer ett inläg om jacka + bilder
Jag har börjat att fundera på vilken vinterjacka som jag ska ha i år.  Jag skulle gärna vilja ha en sån där everest jacka lång, helst i blå eller i svart. Men den var ju inne förra åren, är den fortfarande inne i år?
Annars gillar jag den långa canada goose jackan, helst en brun, de är så himla fina! Jaja, jag får fundera på den saken.  Men tills dess måste jag bara lägga in några bilder på mina favorit tjej skådisar. Lägg bara märke till Jennifers ursöta klänning.
                 

11 september, eftermiddag

Jag orkade tillslut dra mig ner till affären,
Efter många om och men bestod lunchen av en färdiglagad lasagne, jag köpte också en Hänt Bild för att uppdatera mig inom skvallervärlden. Och som plåster på såren köpte jag mig en marabou med daim smak och läkerol, MUMS.
Jag hann även in på bibblan, lånade två böcker och en såndär bok-cd som jag somnade till på eftermiddan, skönt.
Just nu chattar jag lite på sajter playahead (så vackert kallad pea). Annars har jag kollat på Svampbob fyrkant, typ jordens bästa tv program! Är bara tvungen att lägga in en bild på min älskling som jag så gärna vill ha.
Ha det bäst!




Första inlägget

Första blog inlägget i nya blogen,
Jag kanske borde börja med att berätta lite om mig själv. En glad tjej på 14 sommrar som går i 8:an i Enhagen i täby. Mitt liv kretsar mest om kompisar, skolan, datan och framförallt shopping. Jag föredrar mysiga hemmakvällar med kompisar och att shoppa i stan eller någon annanstans. Jag älskar att åka utomlands på sommrarna och  på vintrarna gillar jag långa promenader i skogen med mina två hundar eller kanske en hemma dag.
Just den här dagen, 11 september 2007 sitter jag ensam hemma och är super-försyld. Just idag skulle jag nog föredra att vara i skolan, det blir så långtråkigt att vara hemma efter några timmar, allt som händer är datan, tv, äta, sova, och så går det runt sådär. Men imorgon ska jag nog gå till skolan, vi ska åka och kolla på rättegång med skolan och sen är det bara elevens val textilslöjd, en helt okej slapp dag.
Nu ska jag nog försöka att slita mig från datan ett tag, ta cykeln ner till affären och handla lite mat och choklad, så jag överlever dagen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0