Till en speciell .. FRIDA

Den här tjejen är guld värd. Hon har ett leende som sprider sig och gör en jämt glad.
Jag har känt henne i ca: 2 ½ år, är så himla glad att jag lärde känna henne.
Ska göra allt för att ha dig vid min sida <3, älskar dig gumman.



image12   

Bilder från segling

Lär mig känna "bekanskap" med mitt photoshop, så jag tänkte lägga in två väldigt vackra söta små bilder från i somras, från seglingen. Den ena är väl bara lite båtar och havet, man ser faktiskt lite av Sollentuna i bakgrunden. Den andra är på alla optimister, <'3

image11

10 saker som jag älskar ..

Tänkte skriva 10 saker som jag verkligen älskar ..

Te
Knäckebröd med kaviar på
Att bada
Att sova
Tofflor
Grillat kött
Min familj
(inklusive hundarna)
När mitt rum är nystädat
Almenackor
Kläder & accecoarer

PHOTOSHOP 5.0

Ååh, jag är så glad. Tack till Linnea som lånade ut photoshop till mig. Jag ÄLSKAR att redigera bilder och sånt, och nu kan jag verkligen göra det också! Hittade gamla bilder från i somras, i<3segling.

grattis ..

Min väldigt goda inställning till att plugga blev att jag somnade i nästan två timmar i sängen men so boken i handen, grattis till mig .. Sitter här med pyjamas och handduks turban i håret, extremt vackert .. Jag äälskar att duscha, det är så grymt skönt, iaf när man har på väldigt varmt vatten och sjunger högt, då blir livet toppen för några minuter. Men sen när man kliver ut ur duschen och fryser önskar man bara att man går in i duschen igen och stannar där förevigt. Nog om duschar. Har kollat runt lite på olika hemsidor för att hitta någon snygg ipod/mp3. Är inte den här ganska snygg, samsung och kostar runt 700 kr. Annars så skulle jag vilja ha den nya ipod nano, men den verkar bara finnas i silver, grön och svart. Tråkiga färger, känner mig mer sugen på en röd samsung i så fall .. Vad tycker ni? Förresten tycker jag faktiskt att ni är grymt dåliga på att kommentera, jag som äälskar kommentarer ;D

  

16.48

Kom hem hyfsat tidigt idag och ska börja att plugga inför so provet, jippie ..
vi hörs!


Lörda

Carro & Sara sov hos mig igår så det blev liksom inget blogg inlägg ..
Åkte direkt till täbban igår efter skolan, gick in och frågade Jannette om vi fick jobbskugga henne, det fick vi. En sak avklarat! Sen skulle Sara klippa sig, HON VÅGADE KLIPPA AV ALLT DET SLITNA! vilket va typ 25% av hela håret, så nu har Sara lika långt hår som jag :O, inte nog med det. Vi köpte färg som skulle bli mörk brun som vi färgade Saras hår med, och det blev verkligen mörkt, nästan svart. Men det blev GRYMT snygg måste jag säga, tror att hon blev nöjd också efter ett antal skrik :D
Idag har jag varit med Annika, men måste plugga lite nu på kvällen. Känns inte så jättefrestande men men ..
<3

Bara fredag kvar!

Äntligen så är det snart helg. Denna veckar har verkligen gått segt!?
Fast jag kommer att behöva ägna helgen till att plugga till ett so prov, suck ..
Har hittat en sån grymt bra låt, den borde heta "keep bleeding of love" eftersom det är refrengen, är det någon som vet vad den heter och vem som sjunger? Är förälskad i den, alla känslor kommer liksom ut i refrängen, man blir så glad och stark av den. Så nu mår jag jättebra efter att ha lyssnat på den fem gånger i rad ungefär, haha.
Ha det bra, lev dagen som den vore din sista.

tisdag = ush

Tråkig dag i skolan idag .. Den var lång och innehöll inga roliga lektioner direkt. Gympa klockan 08.05 är väl inget man önskar direkt? Aja, dagen var väl ändå helt okej, Linnea var i skolan idag och de va ju iaf en bra sak! Kom hem sent och satte mig vid läxorna nästan direkt, ett stort minus. Jag har verkligen dåligt samvete för detdär friskis&svettis kortet som ligger i min plånbok och bara läängtar efter att bli använt, någon som vill gå med mig?

Kväll

Hej igen. Åkte till stan med Sara på eftermiddan. Sara skulle köpa en adidas-tröja men hittade ingen. Fast båda hittade ett par jeans var och sara hittade ett linne också. Tog ett kort på jeansen med det blev inte så bra .. Jeansen ser as feta ut, men skit samma. De är från H&M, 398 kr, prisvärt!

image9


Tidig dag, 'YES'

Hej hopp! Sitter här framför datorn med en kopp te, mums!
Slutade väldigt tidigt idag för att bildläraren kände sig inte bra och gick hem, power to me!
Idag va Linnea på besök, hoppas att du tyckte om vår skola :)
Vi labbade idag på Kemin, med propan syra .. Det luktade bajs, jag skojar inte, det luktade verkligen äckligt. Har seriöst fortfarande ont i huvudet efter lukten, den trängde sig liksom in i hjärnan och tycks vilja stanna där föralltid typ. Lunchen var inte heller så mysig, kasler med ris. Ingen höjdare. Men som sakt var så slutade jag tidigt så jag är ändå glad. Ska kolla bdb & fb sen ska jag gå ut med min vovvsing. Ha det bra alla!

Mysdag

Idag har jag mest tagit det lugnt. Eller lugnt och lugnt, vi träffade Kajsas valpar (3 utav 6) och gick en långpromenad. Strålande väder och varmt, man skulle lika gärna kunnat tro att det var april och inte 20 Januari. Egentligen så hatar jag det här klimatet, antingen så ska det vara vinter, och då ska det vara ruskigt kallt och massa snö. Eller så ska det vara sommar, eller iaf vår. Det ska vara grönt, varmt och fräscht. Min "hat årstid" är hösten. Visst den har vackra färger, men det blir mörkt klockan 3!? Man blir liksom deppig av det ..
Aja nog prat om väder. Förutom att ha suttit vid datan idag så har jag spelat super mario på nintendon. Måste erkänna att jag liksom har blivit fast. Låter hur skumt som helst, man är en liten snubbe som heter Mario, sen ska man klara olika banor. Okej, jag suger och blir på dåligt humör när jag förlorar en bana, patetiskt egentligen. Men det är ju så grymt kul! För er som aldrig har testat så går ni miste om någonting.
Imorrn så blir det skola igen. Fast för en gångs skull så har jag någonting som drar mig till skolan. Linnea ska nämligen testa på vår skola halva dan. Det ska bli kul :D
Haha min familj sitter och kollar på något program på 6:an om konstiga krockar med bilar. Man hör pappa sitta och skratta, mamma sitter och "ojar" sig, alltså: ooj..nämen!.. aaj, stackarn..ooh.. och sådär, låter rätt kul x)
Nej nu ska jag gå in på bdb, sen hitta någon ruskigt kul film som jag kan roa mig med resten av kvällen. Mamma hade ingen lust att se "livet enligt Rosa" med mig så jag får väl antagligen se själv, det är ju trots allt min favvo film hihi. Puss&Kram.

image8


brw, bilden är från i 7:an, alla samlade. 'sakna'
från vänster: mimmzan, elin, towe, frida, sofie, lisa, tilda & josefin.


Släktkalas ..

Har släkten här så det får bli ett kort inlägg. Idag har jag tränat små barn i skridskoskolan, gick bra. Har nu hela tjocka släkten här på fika, vi hörs! puss


Let's dance

Har nyss sett klart på Let's dance, det var helt rätt person som åkte ut. Mina favoriter är Linda&Daniel, men jag tycker att Cissi&Rickard är ganska bra också, eller iaf Cissi ..
Idag har jag haft fysikprov i skolan, gick väl sådär halvbra. Klarade inte MVG frågorna men det kändes iaf som jag hade fått in någonting i huvudet från fysiklektionerna med tanke på hur lite jag hade pluggat.
Ska upp tidigt imorrn och träna skridskoskolan, suck.
Hinner kanske skriva någonting imorrn med, ska ha hela släkten hemma och fira min lillebror som har fyllt 12.
Annars skriver jag väl något trevligt någon annan dag, vi hörs! pössi


Konfaträff och en enormt stor hamburgare ..

Idag har jag varit i skolan tills klockan 14.15 ungefär. Tidig dag, skönt. Åkte hem på direkten och började plugga fysik, grymt tråkigt. Men det måste göras. Åkte på konfaträff på kvällen med Sara, det var verkligen grymt pinsamt. Vi ska försöka att byta till p4 istället, eftersom Lisa och Moa går där. hoppas att vi kommer in!
Efter konfan drog vi till donken för sara hade inte ätit midda, hon köpte nog den största burgaren på hela donken, seriöst. den var ÄCKLIGT stor. haha
Kom hem för en stund sen och borde nog gå och lägga mig tidigt, är trött och det gör nog inte saken bättre på fysikprovet imorrn att vara trött. Ska läsa igenom fysiken och sen sova, godnatt.

hopplahej

Vanlig tråkig skoldag, igen. Mitt liv är så enformigt, borde börja med något nytt som gör mitt liv lite mera spännande. Jag och sara funderar på att börja på kick-boxning, men mamma skulle aldrig tillåta det. Hon har väl fått för sig att det är livsfarligt eller något, men det är ju faktiskt bra självförsvar. Ska nog allvarligt fundera på saken.
Idag har jag haft lektioner, suprise? Vi hade en håltimme på nästan två timmar så jag och sara drog till täby c där sara skulle ta ett hål i örat. Gick väl bra förutom att sara var svettig om händerna och att hon mosade mina fingrar?
Jag köpte en ny ring eftersom min gamla är typ rosa/orange, jag råkade tvätta händerna med den på och då lossnade allt "silver". När jag kom hem så hann jag väl in princip bara byta om för sen åkte jag upp till ishallen och tränade 2 dagars i konståkning. Kom hem igen, åt midda. Efter det gjorde jag läxor, har fysikprov i övermorrn, känns inte sådär jättekul eftersom fysik inte är min starka sida. Med det ska väl gå det med..

Elin <3 att sova, inte sant?

Så passerade denna dag me dårå. Fattar inte riktigt hur jag orkar med allt plugg och så, på månda-freda lever jag för att helgen kommer snart, det är ALLT jag har i hjärnan, när helgen kommer så njuter jag. Men eftersom helgen är ynka två dagar och inte fyra som jag tycker så går de dagarna förbi som att du bara knäpper med fingrarna. Och sen så sitter du där i skolan igen på måndan och undrar vad du gör där, vilket liv seriöst. Jag får verkligen dåligt samvete när jag tänker på det, så borde väl sluta .. Idag har jag varit i skolan (förvånad?) och pluggat (ännu mer förvånad?) eller pluggat och pluggat, jag somnade med fysikboken i knät om det gills? x) nu ska tydligen lillebroshan ha datan, antar att jag måste sluta, vi ses, grymt mkt kärlek från elin.

Hattifnatt

Dagen började inte så bra, väckarklockan ringde 06.30 och en trött Elin släpade sig upp. Började skolan 08.10 med musik, ifs så är det en slapp lektion där man inte behöver göra så mycket, men ändå. Dagen var väl rätt seg tills so lektionen. När Marlizia skulle gå och göra "någonting" i exakt 2 min så tänkte klassen att gud vad den här lektionen är seg, så vi ställde fram klockan en kvart, dvs att det var en kvart av lektionen efter vår fina justering. Marlizia märkte ingenting och blev väldigt förvånad när vi skulle sluta, och alla var väl egentligen ganska genomskinliga vad vi hade gjort, men självklart så såg hon inte det. I matkön så förstod hon (tyvärr) att klockan gick före, och stackars Florian fick all skuld. Hm, det ska bli kul att se hur lektionen blir imorgon eftersom Florian ska hålla  den biten som vi missade idag. Där började det roliga på dagen, det enda roliga när jag tänker efter. Har suttit och pluggat på eftermiddagen, om man räknar bort den timman jag sov (var grymt trött). Ska plugga lite fysik snart, längtar inte precis.. Borde nog börja nu om jag hade tänkt att göra någonting annat på kvällen än att plugga.


nödvändigt?

Vanlig trist Onsdag. Började dagen med att stiga upp, första gången jag inte försov mig på länge, awiie.
Började med Spanska, "hej och godmorron" fröken, även kallad Marlizia.
Slutade 16.00, ingen najs tid direkt men eftersom sista lektionen är elevens val syslöjd så kan man väl mer kalla det "göra armbands lektion" än syslöjd? För första gången idag så förstod jag faktiskt lite av kemin, observera lite. Fattar fortfarande inte det där med H:n & C:n och trippelbindningar och sånt skit!? Fick också reda på att det är prov på allt jag inte fattar i kemin och 4 veckor, grattis, börja plugga?
Nu sitter jag och väntar på att det ska sluta vara upptaget hos min innebandy lagledare så jag kan ringa och säga att jag ska sluta på innebandyn. Kanske borde ringa honom igen?
Godkväll.


8/1 - Tisdag

Hej!
Idag har jag varit i skolan, började dagen med idrott .. tolka det hur du vill. Vi spelade badminton och innebandy.
Sedan var det matte, och för en gångs skull fattade JAG vad Anna sa, kors i taket!
Vi kollade även på Enhagens skoldm hockey match, hela skolan var där. Självklart så förlorade de då haha!
Men vad gjorde de? vi slapp 2 lektioner, tack.
Köpte en mascara och nytt eye remover idag, trevligt.
Ojdå, snart börjar Bygglov igen på tv, vi ses sötnosar.
pussy pussy

6/1 - Söndag

Herregud, det är skola imorrn, panik!?
Vi skulle ha läst ut en bok tills imorrn i skolan, jag försökte mig på "Stenarna skola ropa", jag har kommit dryga 40 sidor, somnat två gånger i boken och fattar ingenting av vad jag läser, lyckat?
Jullovet har väl varit bra. Har hunnit med att åka upp till Lofsdalen med familjen och sen varit med Sara där uppe dåra. Det va kul faktiskt, och mina föräldrar funderar på att bygga/köpa en stuga där uppe, det skulle vara najs.
Ska försöka att bli lite mera aktiv nu på bloggen.
Vi ses snart, måste nog fortsätta att läsa min jobbiga bok, om det är någon som har läst den, så snälla säg till mig vad den handlar om, haha. puss&kram


RSS 2.0